CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, December 7, 2010

BLOGLARIAN...

Adussss...penat tau mama berlari...semput2 lagi..TAPI kini TIDAK lagi..kerana kita semua dah ada...
BLOGLARIAN
BLOG LARIAN??????...no clue pada awalnya tapi bila mama dah baca daripada SINI
mama ada la paham sikit...bak kata si tuan tanah..kena try dulu...practice dulu baru tau KEBERKESANANNYA....

So mama apa lagi terus rebut peluang..bukan selalu peluang tercipta untuk kita..bagi blogger AMATUR macam mama..ini lah peluang nak kasi traffic sikit kat blog mama yang tak seberapa ni..

Lagi pun syaratnya senang jer....

1)Letak banner kat bawah ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/

Haaaa..mama dah letak dah...

2)  Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)
       Saya suka berblogwalking kerana saya nak cari ramai teman dan boleh la kongsi2 idea dan pengalaman hidup...
3)  Follow  Bloglarian
          Dah....beres..mama followers yang ke 545,,,,cantek sgt nombor tuh...

4)  Tag 3 orang atau lebih rakan
        kat sini mama nak tag
5)  sila beritahu rakan yang anda Tag melalui comment
       dah....

6)  Tinggalkan link post anda di comment entry ini...
      Beres....terjah ok...

7)  peserta akan di listkan ke dalam BlogLarian mengikut turutan..
       Mama setia menunggu

8)  tiada tarikh tutup buat masa ini
      So,semua ada banyak masa..jangan lepaskan peluang yang TERBAEKKK ni...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan