CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, September 7, 2011

Selamat Hari Raya...

Selamat Hari Raya..rasanya belum terlambat utk mama ucapkannya

Raya tahun ni meriah macam biasa cuma kalau org lain sambut MERDEKA RAYA..mama punya sambutan lebih lagi ...mama sambut HARIJADI MERDEKA RAYA..
Alhamdulillah..mama genap 29 tahun pada hari raya pertama..mama happy sgt coz mama rasa tak ramai yg mengalami pengalaman mcm mama..tarikh hari lahir dlm thn Masihi jatuh pd 1 Syawal...(sape yg memang lahir 1 Syawal..tak aci ek..itu mama takleh lawan..hehehe)
Kepada yg pernah mengalaminya...tahniah mama ucapkan...
Walaupun begitu tak de la majlis beday pun..mama dah tua...tak fikir sgt benda tu..asalkan org2 terdekat mama ingat..dah la...

Mama tak de jln sgt2 raya ni...mula2 papa dan anak2 yg demam..pas tu raya ketiga mama pulak amik turn..sampai la ke hari ini...DEMAM RAYA...tapi kerja tetap pergi...iyalah kan kena kuat semangat coz students mama nak exam...

So, Selamat Hari Raya to all of you.....sori la kalau ada yg pernah mengguris korang semua...

Actually takde pun gmbr 1 family kami...papa dok kalut amik gambar org lain je....ni mama crop je..hehe

Ni pulak bergambar ngan family belah papa..(my in-laws)..gmbr kat my side tak upload...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan