CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Friday, September 16, 2011

SMURFS di Mc Donald

Keluaran toys terbaru utk set Happy Meal ialah geng SMURFS..watak cartoon yg comel..makhluk yg berwarna biru....ada macam2 gaya...
Uyeeh terus merengek nakkkkkkk...Reefqy yg belum tau apa itu Smufts berkalut nak gi Mc D jugak..ermmm udah pandai sebut Mc D anak mama...
So...lepas aje jemput papa dr airport..kami terus ke Mc D...
Papa dah makan dah..so kami order set Happy Meal, Mc Flurry dan bubur ayam sahaja...


Smurfs plak mama beli tambahan 4..so Uyeeh dan Reefqy ada lima Smurfs...


Ini pulak yg Uyeeh ada...


Adik pun nak main

Terlampau suker la tu...

Adik golek2 je...Uyeeh jd pemerhati

Ligat sangat anak mama..tak sempat phone mama nak catch up gambar dia

Papa sedang memberi tutorial

Aik papa pun mcm lebih syiokkk main..
Lepas main kat playland..kami pun balik..kesian papa penat2 baru pulang dr KL dah kena melayan kerenah 2 hero...

1 comments :

♥MAMASYAZA♥ said...

kalo anak akak tgk ni, jenoh menyanyi nak ke mcd

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan