CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, September 15, 2011

ANLENE Creamy Taste

Hai clicks....

Tadi selepas lunch mama mcm biasa la jln2 kat shopping complex...hehehe...(jgn bgtau boss mama)
Pastu mama terpandang satu kaunter.....


Kaunter promosi ANLENE..ada keluaran baru iaitu ANLENE CREAMY TASTE....lebih berkrim tapi kurang lemak...rasanya lebih terangkattttttt....hehehe...

Kat kaunter tu jugak..ada pakar utk check tulang anda..mama dan kawan mama pun apa lagi..terus ambil kesempatan minum ANLENE percuma dan check tulang kami...lagipun check tu amik masa 2 minit je....walaupun belum berusia 30 tahun..tak salah nak gi check....

Mesin checknya mama tak tau nama apa..tapi time nak check dia basahkan dgn air...air apa pun kurang pasti..hehe..air suling kot...time mesin tu beroperasi ada something yg lembut mencengkam kita punya kawasan buku lali..syioookkkk weh.....

Inilah kaki gebu mama di atas mesin...gebu kan??? baik angguk...huhuhu....

Ini Kak Wan...best friend mama kat opis....tekun mendengar penjelasan...
hah..ini auntie yg ada kesedaran tentang jaga kesihatan...salute auntie...
Ini result tulang mama...tak teruk lagi..masih sihat..kalau teruk dah kena dok line merah...berjaga2 warna kuning...
tapi kena minum susu selalu dan buat pemeriksaan tulang setahun sekali...

Tapi mama tension gak sebab tulang kak Wan lagi elok dari mama walaupun mama belum 30 tahun...Kak Wan yg dah berusia 30-an lebih elok dr mama....tak boleh jd ni..kena minum susu ni..

So..cuba2lah ANLENE ni...pilih je yg mana satu ...perisa cokelat pun ada...
Selamat Mencuba...
Amalkan Gaya Hidup Sihat.....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan