CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, September 12, 2011

Mood Magic by Nutrimetics

Have you seen this lipstick?


Inilah MOOD MAGIC keluaran Nutrimetics....
Hehehe...korang pernah guna tak????
Time dok study dulu..mama selalu guna coz kakak mama yg belikan....
Sekarang ni pun kakak mama still belikan utk mama....adoiyyya...syg sungguh dia kat adik dia yg comeiiii ni..hehehe...love you KAK MA.dan KAK NI....(2 org kakak yg selalu bg lipstick percuma)


Mood Magic didatangi dalam byk color...dan nak tau tak kenapa dia MAGIC....hehehe..
Walaupun warna lipstick dia ala2 menakutkan ...namun warna lipstick yg terhasil pd bibir kita adalah mengikut darah kita...maksudnya warnanya bersikap individu....mengikut si pemakai...

Mama paling suka yg warna HIJAU.....lipstick dia memang berbaloi sb murah dan berkualiti...takde masalah..ok je bibir mamasepanjang menggunakannya...kalau nak kira..mama ni jenis bibir yg sensitif....

Pas tu kannnn..korang tak perlu lagi pakai LIP GLOSS sb MOOD MAGIC ni memang magic...bila kita pakai je...bibir kita SHINE and GLOSSY...seumpama kita dah pakai penggilap bibir...urmmmm..seksiiii gitu.....

Ok..korang suka gaya yg sempoi tp still menawan gitu..MOOD MAGIC adalah jawapannya....hehehe.....cubalah..manalah tau sesuaiiiii......

5 comments :

zieyzain said...

wahh macem best jer,..nak try lah nnti =)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

saya pun suka mood magic lipstik kaler ijau. dulu memang suka pakai. bkn takat murah, selesa & tak rosakkan bibir.. igt dh takde keluar mood magic ni. lama dh x jenguk katalog nutrimetic
PETUA ELAK DI SIHIR MELALUI GAMBAR

juelee said...

me suke mood magic nie, dulu kawan tolong belikan, pastu skang dah takde sape yg leh belikan dah

Cik Suheela said...

kita pakai yg kaler oren tu..mmg best... :)

Simplemama said...

Cik Suheela:Mama pun pakai gak yg kaler oren....
Juelee: kat online pun ada..hehehe
lekat lekit: best kan...mama pun kakak yg belikan..dia member
ziey: cuba la...mesti jatuh hati...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan