CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, September 29, 2011

Tempahan Triffle

Papa dah pulang dari KL...relieved je rasernya..orang tersayang dah around the corner...hehehe..
Papa memang dah jd kebiasaan baginya tido lewat..so mama pass kepercayaan kpdnya utk kejut mama...Coz mama tau if mama tidurkan Reefqy.....mama pun akan lena diulit intan sama..hehehe..

Tepat jam 2 pagi..papa kejutkan mama....oh no....ngantuk...

"dah la tu mama...dah lewat ni.."
Mama gagahkan diri..kalau tak mati la mama...

Actually mama dah terima tempahan Triffle dari opis abah...6 biji semuanya...

Selepas bertungkus-lumus...pukul 5.30 pg mama siap..hehehe...mama tak buat dia punya kastard sekaligus sb mama takut susah nak kacau..sb tu take time sikit...ALHAMDULILLAH...siap jugakkk....kerana pertolongan Allah..sebaik aje mama siap semua..Reefqy pun sedar...

Inilah hasilnya...




Mama ada gak buat yg kecik for pengasuh Reefqy, kawan ma dan kawan kat opis...

2 comments :

Tina Othman said...

wah bestnya triffle, dear letak triffle tu dlm bekas apa ye

Simplemama said...

ooo..saya letak dlm bekas kek yg plastik tu..kena alas ngan pelapik kek tau..sb nnt goyang2 hehe..kalau nak mkn sendiri kena letak dlm bekas kaca..atau plastik lutsinar..baru comel..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan