CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, September 11, 2011

The Cave of the Golden Roses - Princess Fantaghiro


Hai..ermmm malam ni episod pertama The Cave of the Golden Rose...atau pun lebih dikenali sebagai cerita Princess Fantaghiro..cerita yg pernah memberikan fenomena yg dahsyat kepada mama dan kawan2 zaman muda2 remaja dulu..time sekolah menengah dulu...mama ingat bukan kami je..seluruh Malaysia kot..kecuali papa yg tak mengikuti cerita ni...papa ckp dia zaman sekolah dulu tak tgk tv...hehehe..

Cerita ni memang menberi kesan..sampaikan ramai kwn mama yang buat e-mail guna nama Fantaghiro...adoiiiyaaa...yg lelaki sibuk nama Romualdo..la..Tarabas la...maklumlah semua pelakonnya sedap mata memandang..hahahaha..kiranya semua FALL IN LOVE la...


Romualdo..hensem...

Tarabas..macho...wow..cam mate Johny Depp
So kepada yg dah rindu tu..sudikan menonton ...

Tentunya bermula malam ini 11 September 2011 pada pukul 10 malam...memang dekat dihati...
Lepas kerinduan..hehehe...

4 comments :

norh said...

he he he.. lawa betul si heroin..

wida said...

tq for info:)

mlm ni mesti terpacak kat tv...bestnya.

Najdah Mohammed Hussain said...

wah.... best citer ni.... favorite zaman muda2 dulu.... thanx Kema....

Dinas Aldi said...

Haaaahhhhh dema akan boh balik kat tv ka cita nih! Alaaa memang suka betul masa cita ni kat tv dulu, cintaaa habes kat Tarabas masa tuh! Dulu2 akak suka tengok tv tapi sekarang seminggu sekali ja tengok, itupun kadang2 miss jugak, kihkihkih! Ohhhh Tarabassss! Ok konpem over.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan