CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, January 9, 2013

SALAM SEMUA kisah benar Aaron Aziz?????

Hai...korang dah dengar ke lagu Sleeq yg ada penampilan khas Aaron Aziz tu? Tajuknya 'SALAM SEMUA'....


Photo: Pernah dengar lagu "Salam Semua"? Jom tengok #MeleTOP kerana Aaron Aziz @Aaron535Aziz (Pengacara #FearFactorMY) dan Sleeq @sleeQmovement akan berada di studio. Saksikan #MeleTOP jam 10 malam ini di Astro RIA (104)
www.facebook.com/MyMeleTOP
#MeleTOP

Mama baru aje ada kesempatan nak tgk dan dgr.....
ermmm...rupa2nya lagu tu kisah hidup perjalanan seni Aaron Aziz.... sedih.... menceritakan tentang jerit perihnya dalam melakar nama sebagai anak seni... pengorbanan meninggalkan family di Singapura utk mencari peluang kerjaya di Malaysia..

Dalam lagu ni Aaron menceritakan isi hatinya terhadap semua org yg dia sayangi... mengungkap segala semangatnya utk bekerja adalah demi membela nasib diri, keluarga...

Mama ingatkan Aaron akan menyanyi tapi sebenarnya just ada sedikit penceritaan..kiranya peminat leh dgr suara Aaron bercakap dlm serangkap gitu la dlm lagu ni.......

Lagu yg baik dan menariklah jugak.... suara Sleeq yg merdu dan mesra pendengar banyak membantu menyedapkan lagu ni...

So kepada yg berminat nak dgr silalah ke laman YouTube..taip aje tajuk lagu 'SALAM SEMUA'..mesti keluarnya video klip yg di'post' oleh peminat2 mereka... tapi setakat mama jenguk2..belum ada lagi official video dr mereka..just ada yg dibuat oleh peminat....walaubagaimanapun still boleh menghayati lagu tersebut....bye......

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan