CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, January 9, 2013

Isham dan Didie ..bye..bye

Hot mommy yg sentiasa ceria Didie Alias dan suaminya yg cool, Isham merupakan pasangan kedua yg meninggalkan arena Fear Factor.... huhuhu...bagi mama mereka berdua cukup sporting dan saling bergandingan...

Photo: Dengarkan SINAR FM jam 4 petang ini bersama peserta #FearFactorMY tersingkir minggu ini.. Didie Alias dan Isham!

Sebenarnya cabaran baru2 ni yg melibatkan ular bagai tu bkn hanya mencabar peserta tp juga mama yg mmg tak boleh nak menatap reptilia tersebut.....rasa gerun menguasai....

Paling best bila tgk Johan yg membaca segala ayat time nak pegang ular..hehehehe...

Apa2 pun mama salute la diorg... sebab mama mmg tak sanggup...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan