CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, January 14, 2013

Mama Signature at Batu Gajah.....

Hai..hari ni mama nak cerita pasal 1 kedai yg bagi mama boleh dikatakan kedai macam2 ada.....
Nama kedainya ialah 'MAMA SIGNATURE BG'....

Mama Signature - Batu Gajah, Malaysia

Kedai ni ada kat Batu Gajah Perak..... ermm nak beli online pun boleh.... ada mcm2 servis dan barangan...
Lebih2 lagi handmade cenderahati...contohnya penanda buku, penanda Quran, kiranya kalau kasi kat sesiapa...ermmm memang melekat kat hati la... tempahan hamper diterima juga ..cakap je nak gaya yg macam mana...harga tu mama tak tau la..... korang kena runding ngan empunya kedai la....

Baju2 utk anak2 yg baru dan yg bundle pun ada......

Terbaru set untuk naik buai pun boleh disewa kat sini... 

Haaa..lupa lak..tempahan untuk hantaran kawin,tunang dan segala jenis majlis pun boleh.....

Untuk apa2 pertanyaan boleh contact owner diorg ler ye...

Yar (012-9351970)
Ruz (017-5820010)

Kalau nak tengok lebih detail leh la ke FB page diorg...

click aje kat sini  Mamasignature Bg .... boleh tgk dan like page diorg...

Photo: baju kanak2 watak kartun dengan pelbagai gambar & warna yg menarik


Photo: servis baru dr mama sisnature:
sewaan lapik nikah rm50/2pcs
sewaan buaian  majlis naik buai rm200
sewaan mini pelamin

Photo: Hantaran Cinta Barzati buat suami


* ini hanya khidmat masyarakat dari mama..takde sebarang bayaran iklan pun....saje je nak berkongsi tempat belian yg bagus dgn korang....hehehe.... 

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan