CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, January 20, 2013

Hijrah Pierre Andre..

Mama tahu mama mmg lambat dalam mendapat perkembangan terbaru... ini pun mama tahu dr papa..hehehe...dua tiga hari lepas ada tgk lakonan Pierre kat TV...mama pun cakap lah yg dah lama tak tgk Pierre kat TV..maksudnya utk cerita terbaru la..papa pun ckp yg imej Pierre dah berubah...dah berhijrah..

La...iya ke ?? mama ingatkan dia sibuk di belakang pentas..iya la kan Pierre lebih berminat dgn kerja2 belakang pentas drpd berlakon...

Ermmm rupa2nya Pierre dah mula nak mendalami agama Islam..Alhamdulillah... time dia di Anugerah Skrin hari tu mama perasan yg ucapan yg disampaikan Pierre time dpt Anugerah Yasmin Ahmad tu..tp mama tak rasa apa2 sebab sebelum ni pun Pierre mmg puitis dan berjiwa orgnya...

Semoga Pierre akan mendapat apa yg dicari ...semoga Allah memberkati usaha Pierre..semoga Allah menjaga dan melindungi mama dan semua umat Islam juga...



0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan