CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, December 16, 2012

V-Soy nyata sedap!!!

Salah satu minuman kegemaran mama ialah susu soya.... mama minum semua jenis..tak kira brand... tapi bila pregnant cenggini, mama menjadi seorang yg memilih la sikit...mama akan baca ingredients dia dulu sebelum beli..mama cuba elakkan susu soya yg ada gula tebu.. bukan apa, pernah terjadi seorang kawan kakak mama keguguran krn minum susu soya yg mengandungi gula tebu..mama tak de la nak kata susu soya yg ada gula tebu tak elok tp bila ada case macam tu, mama lebih suka ambil langkah berjaga2...
Lagipun mama mmg nak cari susu soya yg best dan berkhasiat...
Sejak dulu lagi kalau ada yg minta mama syorkan susu soya pilihan mama, mesti aje mama akan ckp, V-Soy pilihan mama... susu soya ni mmg best, pekat dan mengenyangkan.... papa pun suka, 2 hero tu lagi la...
Lebih menyenangkan sekarang ni, V-soy boleh didapati dalam minuman kotak 200 ml... lebih senanglah kan...kalau dulu mama suka beli yg dlm botol, skrg ni mama lebih suka yg dalam kotak ber'straw' ni...


Rasa yg sama dan mmg berkualiti...
Tadi baru aje mama beli dua peket..1 peket ada 4 kotak... harganya RM4.50..
Bila beli dua kotak dia ada promosi..ada FREE kotak pensel..


Hehehe..iyalah kan dekat2 nak buka sekolah ni..hadiah pun kena la ikut trend....mama yg mmg takleh dgr benda free..beli aje la dua peket..hehehe..lagipun mama mmg minum V-Soy...tengoklah tu..warna pink...my feveret color.....
Memandangkan mama dah lama tak beli pencil box..kira ok la tu.....

So, kepada yg belum mencuba...sila la ye...ini hanya perkongsian pengalaman mama je...tak de bayaran drpd pihak V-Soy pun..mama kan suka berkongsi apa yg mama suka..ok lah...mama nak gi solat Zohor jap, pastu nak lunch....sambil minum V-Soy kegemaran mama...kena minum byk2 sebab org kata kalau minum time pregnant, anak jadi kulit putih..hahaha...betul ke?  tak kisah la asalkan sempurna dan sihat pun dah cukup... putih dan cantik tu bonus.... hehehe...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan