CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, December 30, 2012

Aaron Aziz di Fear Factor Selebriti Malaysia..

Assalamualaikum..

ermmm..korang tgk tak Fear Factor selebriti Malaysia semalam???

Photo: Jom saksikan SEKARANG #FearFactorMY di Astro Ria (104) dan Mustika HD (134)

baru je first episode dgn menampilkan HERO MALAYA sebagai host...sapa lagi kalau bukan Aaron Aziz...


ermmm...best gak ..buat kat Cape Town... jauh tu...kalau tak menang pun ok lah..dah boleh pergi jalan2..
Semalam...cabaran yg diketengahkan ialh cabaran ketinggian...
Roslan Shah dan pasangannya Azam Pitt terkeluar...Roslan taksempat ambil sebarang bendera pun... 



yg menang cabaran semalam dan berjaya mendapat wang kemenangan sebanyak RM10,000 ialah pasangan Dafi dan Zoey...

Photo: #FearFactorMY - 5 bendera lagi! Tahniah Dafi dan Zoey!

haaaa...sapa kata lelaki jambu lembik??? nak buat camner dah Allah kasi muka diorg jambu...so jgn kutuk lelaki jambu lagi....diorg dpt ambil kelima2 bendera dan dalam catatan masa terpantas...

Peserta

  1. Mejar Faiz dan Jehan Miskin
  2. Roslan Shah dan Azam Pitt
  3. Azri AF9 dan Atu ZERO Raja Lawak
  4. Akim dan Farish
  5. Didie dan suaminya Isham
  6. Elfira dan Ajak SHIRO
  7. Dafi dan Zoey
  8. Johan dan Zaza
  9. Dazrin dan  Hairul Azreen
  10. Celina 3R dan Arthur
  11. Nik dan Ezlynn
  12. Alam Wakaka Crew dan Arja Lee
  13. Iz dan Zawen
  14. Gambit dan Robin
  15. Hefny (wartawan Propaganza) dan Hafizul On Air

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan