CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Saturday, December 29, 2012

KB Burger Bakar!!!!!

Ini bukan cerita baru....ini cerita lama ..cuma mama dan papa aje yg terlambat..kiranya kami tak up to date la  kan...hahaha ...ada mama kisah????

Burger Bakar yg glamer tu menular jugak kat KB ni...mama pun teringin la nak try....actually papa yg ter'over' nak try...

tapi kami tak berkesempatan la nak try...kerana
  1. lambat la nak buat burger bakar ni..kena tunggu...malas pun ada..tmbah pulak time tu perut dah mogok minta diisi...
  2. timing tak betul..time nak try tu dah pukul 7 malam...pastu nak buat tu amik masa..kalau tunggu..ermmm boleh terlewat la solat..ape kes kan...
  3. datang dgn hero dua org tu...mana leh tunggu lama2 ...diorang cepat boring..kalau ikutkan diorg...sebelum order..makanan dah kena sampai..kalau tak byk la aksi diluar jangkaan akan berlaku...membuatkan mood makan papa menurun...mama jenis yg tahan sabar.(iya ke????)
Tapi alhamdulillah..Allah sampaikan jugak hajat kami nak try..hehehe...dah la pergi berdua aje..(sebab pergi berdua la kami pergi mkn)..kami pergi lepas hantar kakak mama naik bas kat Stesen Bas KB...

Tunggu dlm 45 minit jugak atau mungkin lebih...oooooo....mmg kebas kaki mama ni...iyalah kan ibu mengandung...
Akhirnya ini la dia..


Lokasi KB Burger Bakar ni dekat dgn bank Hong Leong Islamic Bank..sederet dgn bangunan KWSP KB ..lebih kurang berhadapan dgn Pizza Hut KB... cuba la ye....cukup mengenyangkan...

Utk keterangan lebih lanjut sila layari FB KB Burger Bakar...

4 comments :

adda syuhada said...

ooo kt KB pun ada ek...kuat betul penangan burger bakar ni yer..

Simplemama said...

ermmm..semua nak rebut peluang meniaga...hehehe..ada satu lagi kat Planet Grill..tp belum cuba..org ckp lebih byk pilihan....

Anonymous said...

Aku g kota bharu hari ni..tringin plak nk try burger bakar kb..bungkus je mkn kt hotel...ada la 2 ke 3 org tgh tgu untuk bungkus mcm aku...rasa2nya xlama la mungkin dlm 20 min siap la kot...tgu punya tgu dh dekat satu jam..yg 3 org tadi dh balik pun..skali aku tanya la burger

Anonymous said...

Rupa2nya dah lama siap burger aku..sampai sejuk..susah betul mulut dia nk panggil...entah la

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan