CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, December 11, 2012

Korean Drama: I MISS YOU..

Dalam kesibukan mama melayari hidup seharian..mama masih sempat lagi memberanikan diri menonton drama Korea...nak buat macam mana mama mmg minat ..hehehe..nak seribu daya..tak nak seribu dalih kan...mama pun menonton drama tu time lunch atau breakfast aje... jadual kelas pack dan byk lagi kerja sampingan..lagipun mama dibayar gaji untuk buat kerja bukan tgk citer Korea atau berFB,,,hehehe...baik je bunyinya kan...

Mama tgk citer baru..itu yg mama nak kongsi sgt2 tu....mama baru start tgk minggu lepas..tapi mama tak sempat nak promote kat sini....

Drama tu bertajuk 'I MISS YOU'...citer ni sedang on going di Korea...kiranya tgh panas di pasaran la ni..updated la mama ni..hehehe..


Drama lakonan pelakon2 hebat yg semuanya mama minat... Mickey Park Yoochun, Yoon Eunhye,

Mickey
Yoo Eunhye
Yoo Seung Ho

Sinopsisnya:
Kisahnya berkisar tentang seorang gadis yg bernama Lee Seo Yeon...dia mengalami trauma semasa remaja lantaran ayahnya yg bermasalah..ayahnya dituduh melakukan pembunuhan..akibatnya dia dan ibunya dihina oleh seluruh masyarakat..dia dicop sebagai anak pembunuh..lebih memilukan semua kwn2 manjauhkan diri dan menganggap dia juga mampu membunuh...Dalam kesedihan, dia menemui sedikit cahaya dlm kehidupan apabila bertemu dgn Han Jung Woo..seorg anak org kaya..pada mulanya Jung Woo tidak dpt menerima hakikat yg Seo Yeon ialah anak seorg pembunuh..dia juga takut pada Seo Yeon..tapi bagaikan telah ditakdirkan, dia akhirnya menerima dan menawarkan diri untuk berkawan dgn Seo Yeon...
Mereka melalui pelbagai perkara dgn gembira..Seo Yeon dan ibunya kemudian melarikan diri ke rumah seorg detektif yg pernah menangkap ayahnya dulu krn tidak tahan dgn tekanan masyarakat sekeliling yg memulaukan mereka walaupun ayahnya telah meninggal. Detektif itu mempunyai seorg anak yg bernama Eun Joo..mereka melayan Seo Yeon dan ibunya dgn baik. Seo Yeon merasa lebih tenang..Jung Woo kekal bersahabat dgnnya..tanpa disedari dia mula jatuh cinta kpd Jung Woo.
Namun segalanya berubah apabila Jung Woo diculik oleh penjahat yg diupah oleh seorang jururawat yg bekerja dgn nenek tirinya..Mereka menculik Jung Woo krn ingin mengugut ayahnya. Ayah Jung Woo seorang yg zalim dan terlalu gilakan harta...dia telah mengurung ibu tirinya dan cuba membunuh adik tirinya demi harta. Ketika diculik Seo Yeon yg ingin menyelamatkan Jung Woo telah dirogol. Jung Woo yg terpinga dan kaget telah melarikan diri seorg diri dan meninggalkan Seo Yeon...Kenapa jadi begitu...bagaimana kesudahannya??? 

Ohh..itu korang kenalah tgk sendiri ek..mama tak larat la nak tulis semuanya..hehehe...namun yg pasti minum air byk2 sebab mama takut korang terhidrat pulak sbb pastinya byk air mata akan mengalir...

Ni gambar diorg time kecik..kiut dan berbakat sungguh....
Selamat menonton......

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan