CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, December 11, 2012

Amukan Piala Seekor Kambing...

Sejak semalam byk org yg buat statement persis amukan kat ASTRO kerana menunda siaran drama 'PIALA SEEKOR KAMBING'...



Kebanyakan penonton tak percaya dgn alasan gangguan teknikal..mereka menganggap Astro telah mengkhianati janji dan bersifat tidak adil...

Papa kat rumah semalam pun marah2 sbb dia bersungguh tunggu cerita tu.....mama yg mmg jarang tgk tv tak berkesempatan pun nak tgk promo..so mama baru tau semalam la..

Kenapa ek tak disiarkan..itu hanya pihak Astro yg mampu menjawab...setakat ni ramai yg tidak berpuashati memberikan komen dekat laman FB Astro..tp takde pun admin dr Astro yg merungkai permasalahan atau meminta maaf....of coz la kebanyakannya org Kelantan....ermmm..bekeng2 org Kelate nih..jgn dok main...

Namun mama syok gak tgk situasi ni...ini menunjukkan peminat mmg menunggu hasil kerja Sabri Yunus dan mengharapkan yg terbaik drpd beliau..mungkin kerana sebelum ni pun kita mmg sentiasa tidak pernah dihampakan oleh beliau...buktinya drama Sanggul Beracun, Parut Asyikin dan Tali mendapat sambutan dan komen yg memberangsangkan dr peminat drama Melayu tanahair..Malah drama Sanggul Beracun memenangi banyak anugerah...

Mama benar2 berharap yg pihak Astro akan cuba memberikan penjelasan yg menyakinkan dan tidak memberikan jawapan krisye aje... Ini demi menjaga kredibiliti Astro sendiri....



Selamat menonton apabila Astro telah bersedia menyiarkannya...ada yg kata akan disiarkan pukul 4 ptg hari ni...tak berapa relevan sbb time tu bukan time perdana....pastu ramai yg masih bekerja..tension betul....


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan