CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, November 8, 2010

Sungguh letih....

Mama sungguh letih...mengantuk dan jiwa penuh kacau..ini semua dek kerana putera bongsu mama...
Jam 8 malam..dia dah tunjukkan tanda2 mengantuk..tak sampai 15 minit, dia dah terlelap..Yess...so agenda seterusnya..mama kena tidurkan kekandanya pulak..lebih kurang pukul 11 malam..tidurlah si kekandanya...

Yahooooo...ini la masanya mama nak bersama tonton.com.my...mama review cerita2 yang mama tak sempat tengok..sekarang ni mama layan Asmara dan Chinta..tp nak dijadikan cerita putera bongsu bangun balik pukul 2 pagi...huhuhu..time tu la mama baru nak berselimut..nampak kena cancel la..dan akhirnya mama menemankan dia sampai pagi ..ada gak time tu mama terlelap..papa pula kdg2 on..kdg2 off..tp byk yg off la..

Berbalik pasal menonton tu..mama sempat layan Melodi dulu..Iyalah mana sempat tgk time dia live..mama kan kerja hari Ahad..dulu mama memang peminat setia Melodi..tp sejak ada anak ni..tak menyempat la mama..tp kalau ada masa, mama tak lepaskan peluang tgk Melodi..cerita hangat sekarang pasal Nabil break-up dgn Irma Hasmie..alamak..mama suka tgk diorg tu..tp nak buat cam ner tak ada jodoh..cerita lainnya sekitar FFM yg lalu..pahat masih berbunyi walaupun rumah dah siap..macam2 komen..ada yg redha ..ada yg tak puas hati..sebenarnya Malaysia masih tak leh jd Hollywood coz kat sana...artis bebas bersuara dan hentam sesama artis..

Iya lar ..nama lagi Malaysia..masih ada byk tatasusila yg harus dijaga..memang benar kita harus jadi outspoken dan cakap telus..tp hati org kenalah jaga...kita kan diasuh dgn agama Islam yg menganjurkan umatnya sentiasa menjaga silaturrahim..hormat-menghormati...cakap biar berlapik..

Ini salah satu yg meletihkan mama..ape ni..industri dah la kecil..tp masing2 nak tunjuk hebat dan berilmu..ilmu utk dikongsi..kalau dah termaktub si polan tu menang..biarlah..dah rezeki..Allah dah tentukan..jangan la komen ala2 membunuh perasaan member tu..bukan mama nak menyalahkan si pemberi komen tp macam yg mama ckp td la..komen dgn berhemah  jangan bermegah...

Tp senario macam ni kdg2 menarik..sekurang2nya tak der la sepi industri seni tanah air..wartawan pun byk job kena buat..ok la tu...

Ape2 pun muhasabah diri paling penting...bak kata Jehan Miskin dalam Melodi semalam..di kala kita menuding jari ke arah org lain..ingatlah tiga jari lagi sedang menuding ke arah diri kita...so renung2kan...selamat beramal...cheeewahh mama dah macam Prof Izie di HotFM pulak...

Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

Love

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan