CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Friday, November 19, 2010

MummyKD - 1st Giveaway!!!


 
                           Hehehehe..YAHOOOO..MummyKD nak bagi giveaway kat kawan2 di blog.
GA ni bermula 11 November sehingga 17 Disember 2010

Walaubagaimanapun kiter kena la PATUH beberapa syarat yang MUDAH jer....
1. seperti biase, mestilah kena jd follower blog MummyKD ...

2. letak banner atas ni kt header/sidebar korang n link sekali ke giveaway nih.

3. wat entri psl giveaway nih. Pendek2 je, x yang panjang2.

4. OPPPSSS...jgn lupa link back ke blog nih..

6. tinggalkan link when you all dah siap kt ruangan komen entri GA itu.....


HADIAH NYER???FUhhhhhhhh...cukup unik..suka lah mama macam ni...
Hadiah 1st - RM66.66

Hadiah 2nd - RM44.44

Hadiah 3rd - RM22.22
Pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah. (Harap2 bertuah la mama)

Seramai 3 orang pemenang bertuah akan dipilih..so kawan2 blogger tunggu aper lagi.. jom join GA anjuran MummyKD ni... manalah tau bertuah...
 
P/s: jgn luper join mama punyer contest gak..(sori MummyKD mama buat promosi kat sini..hehehe..halal ek)

1 comments :

Hot Mummy said...

salam simplemama.
terima kasih ye, join my 1st GA. harap2 mama bertuah!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan