CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, November 29, 2010

Makan Banyak pun boleh mati.....

Salam semua.....

Amacam tajuk entry mama? hahaha..kalau korang pernah tengok iklan kad kredit yg memang masyhur ni..korang mesti tau..dalam iklan tu...iklan ala2 James Bond gitu...adalah satu ayat dia tu..dia cakap.."makan banyak pun boleh mati"...and mama memang selalu guna ayat tu..hahahaha

Macam mama hari ni..mama makan dengan banyak nyer...eleh mama ni..macam tak pernah makan byk..actually mama memang kuat makan..sebab tu badan mama ala gebu dan montok je memanjang.hihihi...

Pemakanan mama hari ini: dari pukul 8.30 pg sehingga 5.00 ptg

B/fast - Nasi lemak dan air bandung ( ciss kata nak diet..pagi2 lagi mama dah minum ais...hancusss)
Kudapan - Pulut pagi dan kuih bingka ubi 1 biji
Lunch - Nasi Ayam Cendawan ( Hot plate) dan air jagung cincau + ais krim vanilla 1 scoop
Hi-tea - Portugese Egg Tart dan air teh

Penuh kalori dan memang banyak..

Untuk dinner, mama tak tau lagi..if papa makan mama pun makan...tapi papa tak pe coz dier cekeding jer

So untuk halwa mata korang mama share la ngan korang..tapi gambar ini sekadar hiasan..bukan yang original yang mama makan coz mama kalau makan tak dan nyer nak amik2 gambar2..terus ngap jer...don't try at home,ok...



Air jagung yang bersari...tapi yang mama lagi besh sebab ada ais krim..yummy...yummy

Portugese Egg Tart...ini feveret mama and papa..tengoklah nnt 1 day mama akan pandai buat tart ni...tp bilakah waktu nyer?

Ini dier..hot plate yang besh,,,,,tak cukup rasanyer...

Nasi lemak ayam goreng...sarapan yang besh tp membuatkan mama hampir dibuai mimpi....

Hidup untuk makan atau makan untuk hidup....?????


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan