CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, November 8, 2010

Separuh Akhir Muzik2 ke-25

Malam ini mama sebenarnya busy coz banyak lagi kerja yg tak siap tp mama still gak meluangkan masa mama yg tak berapa cukup ini utk menonton siaran langsung Separuh Akhir Muzik2 ke-25...antara artis yg bertanding ialah:
  1. Azlan & The Typewriter - Gerak Hati
  2. Akim - Inilah Cinta
  3. Shahir -Kebahagiaan dalam Perpisahan
  4. Hujan - Mencari Konklusi
  5. Mohd - Cinta
  6. Hafiz - Noktah Cinta 
  7. Ana Raffali - Hujan Bunga di Kuala Lumpur
  8. Sabbi Saddi - Nadiku
  9. Yuna - Cinta Sempurna
  10. Nubhan - Oh Juwita
  11. Adibah Noor - Sejujur Hatimu
  12. Faizal Tahir - Hanyut
Secara keseluruhannya..oklah...best tp pada mama effort daripada setiap penyanyi tu masih kurang...rugilah...dah dapat peluang bertanding tp masing2 cukup2 makan jer..tp tu pendapat mama la..org lain mama tak tau la kan...sorry....

However Faizal Tahir still the best..terbuai dan terhanyut mama mendengar lagunya...

Ini adalah beberapa artis yang bertanding pada malam ini...


2 comments :

mamasue said...

waaaa...best2...semua yg feveret2 mamasue masuk bertanding...bile ye final?

simplemama said...

hai mamasue..
saya rasa next year la tu...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan