CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, November 21, 2010

Koo Kien Keat n Tan Boon Heong.....sedihnya..

May be ramai yang tak tahu..mama ni suka sangat tengok sukan yang melibatkan pasukan Malaysia. Di kala tu mesti semangat meluap2..yang paling tension sampai terbawa2 la..kalau menang senyum melebar..kalau kalah..sedih meratapi..emo jugak la mama ni...semangat kenegaraan la katakan.

Malam semalam..sempat la mama menonton perlawanan beregu negara..Kien Keat n Tan Boon Heong...
melawan Markis Kido n Hendrawan Setiawan from Indonesia,,
Kalah lah beb..sedih..
Game pertama menang
Game kedua kalah 24 - 26
Game ketiga kalah...
huhuhu...

Kami sefamily terjerit2 masa game tu..hahaha..kalau lah diorang kat Guangzhou tu boleh dgr...
Betul lah kata Zainal Abidin Rawop..pengulas ARENA..ketepikan segala barang berharga semasa menonton siaran langsung ini..hahaha..iya time Malaysia boleh mata..memang tak ingat dunia,beb..yahoooooooo..

Reefqy pun pelik tgk..kenapa la mama,papa,tokma n mak2 sedaranya,,terjerit2..hehehe..Reefqy pun tak melepaskan peluang ,menepuk2 tgn..walaupun dia belum mengerti..
Sabarlah sayang..ONE DAY, sayang pun mesti histeria macam kami jugak...

Kalah menang adat bertanding...semangat juang yang lebih penting...dan kami boleh lihat kesungguhan mereka..so TAHNIAH dari kami sekeluarga,...walaupun hanya pingat PERAK...kilauannya tetap memancar..LOVE U GUYS...
Thanks.. KOO KIEN KEAT n TAN BOON HEONG..


Beregu kita yang terhebat

Inilah pemusnah harapan negara..huhuhu...


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan