CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, November 15, 2010

Nabil oh Nabil.....

Actually mama tak berani nak judge orang tapi bila dgr dan baca byk cerita yang kurang elok pasal Nabil (Raja Lawak) mama terpanggil untuk menulis...

Benda2 macam melibatkan isu sensitif macam ni (hal tepi kain orang) ni tak boleh macam cakap je..Tapi walau macam mana sekalipun sebagai seorang peminat Nabil, hati mama tetap tercalar..
Iya lah kan, pada mama..Nabil very talented..dia dah buktikan sejak dalam program Raja Lawak lagi...semua terhibur..

Malah arwah ibu mama pun suka sangat dengan Nabil..Mama ingat lagi Mek (ibu) mama kata lawak Nabil tu kena dengan dia...maksudnya segala lawak yang Nabil tonjolkan itu secocok dgn gaya, umur dan tak keterlaluan lawak Nabil memang ada isi la....rasa tak bodoh bila dengar
Tapi bila isu putus ngan Irma, gossip ngan Uqasha...cium mulut...mama sedih...

Kenapa boleh timbul isu ni...semasa Raja Lawak dulu..semasa dia tunjuk profil dan kehidupan asal setiap peserta..mama rasa bangga bila tangok Nabil coz paparan tu menunjukkan Nabil seorang yang kuat bekerja..hari cuti buat part-time kat workshop...sibuk bantu keluarga..mak ayah pun orang baik...
Bila dah popular..banyak duit, sibuk bantu baiki rumah, beli kereta kat ayah..ohh..terharu mama time tu..

Ya Allah Nabil kenapa sekarang banyak cerita tak baik yang mama dan peminat dengar..
Adakah wang ringgit, glamer telah menghilangkan identiti sebenar Ahmad Nabil Ahmad..???????

Jangan macam tu Nabil..awak kena buat sesuatu...jika tak awak akan tenggelam..mama kesian dgn mak ayah Nabil ...

Hilang glamer dan wang ringgit..Nabil hanya rugi di dunia..tapi kalau dah hilang agama..Nabil hilang dunia dan akhirat...
Usah terpengaruh janji syaitan...jangan hilangkan segalanya...

Menurut 1 blog iaitu Kopimilo.com, ciuman Nabil bukan satu superimpose..itu mama tak nak komen..Hanya Nabil, Uqasha dan semestinya Allah S.W.T yang tahu..Lu pikir la sendiri Nabil...


 
Time Nabil baru je menang Raja Lawak Musim kedua...


Nabil dan Irma kini tinggal sejarah..so sad..

Nabil cium mulut..mama still berharap ini bukan yang sebenar..jika ia benar..bertaubatlah Nabil..Allah Maha Pengampun. Luluh hati mak ayah tgk anak macam ni...
Nabil bersama Uqasha yang digossipkan...

So Nabil..kadang2 bila you ada free cuba renung2kan kata-kata Farah dan Wahid dalam Melodi.." Tingkatkan prestasi..kurangkan kontroversi"....
Mama love you Nabil...

2 comments :

wan nurul hezrina abd halim said...

betul kata mama n mummy setuju..apetah nabil.mmg dulupun mummy minat gla die sb lawaknyer.tapi bila isunie timbul mcm lupe daratan pulakkan??cian irma.

Simplemama said...

yup mummy..frust sgt..sb tu la kita tak leh expect to high pd artis...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan