CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Friday, November 26, 2010

Kids & baby photo contest

CONTEST:: KIDS & BABY PHOTO CONTEST




Mama telah ditag oleh oleh mamasuraya untuk join contest anjuran safiyyah osman....Thanks a lot..

So,mama kena fulfill semua syarat2nyer.....


Syarat -syarat penyertaan:

1. Anda mesti menjadi follower blog kedua safiyyah osman. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..
= mama dah join....

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)
= mama dah TAG....hehehe



































































  • 3. letakkan banner contest di sidebar anda = mama dah TEPEKKAN


  • 4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

    = So mama pun godek2 la gambar dalam fail mama..dan jumpa la gambar ini..JEng...JeNg...jeng.....


    Hahaha...amacam kiut tak? ini gambar standard peragawati zaman 80-an...time ni mama umur 6 tahun...itu lah gaya terhebat la konon...time amik gambar ni seingat mama time nak gi berkelah di pantai..sambil2 tunggu yg lain bersiap..kakak mama suruh mama posing dulu....ohhhh..nostalgia tuh...mama bergaya kat tangga rumah..
    5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini. = BeRes....

    6.mesti mulakan title entry dengan nama contest. = mama dah MULAKAN

    7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.
        = Jeng..jeng..jeng..ini hadiahnyer....
    Hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery white gold
    wow...beshhhhhnyer...

    sebab gila sambutan hebat:)...hadiah yang ditawarkan dah ada dua...untuk sesapa yang xmau earring...boleh dapat baju t shirt HATE HERO....



    * tarikh tutup sehingga 15 DiSemBer 2010 . Tetapi terpulang pada safiyyah osman jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)

    3 comments :

    Cempakamelati said...

    Puat cari shoutbox tak jumpa..saya singgah sini dan follow juga

    maya amir said...

    wahhh..bagusnye ade gambar mase kecik2.. saya ade satu jek, tu pun pada maka sedara...heheh

    ~Athirah's Aunty~ said...

    i'm promoting ur blog here http://ummu-sumayyah.blogspot.com/2010/11/say-hi-to-new-bloggers.html

    Post a Comment

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    MaMa's BloG HisToRy

    PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

    Daisypath Anniversary tickers

    Iklan