CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Friday, November 19, 2010

Hari Rayer vs Hari Kenduri

Assalamualaikum my clicks and semua..... Selamat Hari Raya Aidil Adha....
Belum terlewat kan??????

Bila rayer..byk lah kenduri2 nya..ada kenduri kahwin, aqiqah, doa selamat...aihhhh..byk la laginya..

Hari ni saje mama ada 3 jemputan kenduri..kenduri kawin...tp mama pergi 1 buah rumah jer..hehehe..susah nak tinggal anak...1 buah lagi papa pergi..1 lagi kakak mama yang pergi..

Kita hidup bermasyarakat ni kena la rajin2 kan diri pergi kenduri...kena jaga hati jiran...

Mama pergi tu kat rumah kawan mama..kawan masa kat UiTM Machang...Farah Atia namanya...Farah ni rapat ngan mama...

Yang paling syok mama pergi umah Farah dgn member baik mama Ana dan Meni...hehehe..Ana yg memang masih solo of coz la pergi sorang..Meni and mama , hehehe..pura2 jadi solo..
syok meme syok keluar ngan member ..ingat masa time study dulu.....huhuhuhu..

Syok leh jumpa member2 lama..tu yang mama mmg excited nak gi kenduri..

Gambar bersama kengkawan..uhhh..mama love it....

My Bestfriends ever after...hehehe
Hadiah yang dibawa..mama bungkus stail mama..
Pengantin yang dirai..errr plus cameraman from PHOTOAURA..Aween

 Bersama kengkawan....


Sempat ambil gambar dalam keto...hahahaha..

Makanan yg sgt sedap..yg telah dibaham oleh kami dgn lahapnya,,,...pwink...

Keseluruhannya memang beshhhhhhhhhhhhhhhhhhh sesangat...oh kawanku..bila la lagi kito leh hang out bersama....huhuhu..

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan