CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, November 21, 2010

BLOGGER IN DA HOUSE : KHAS BUAT BLOGGER BARU

Hai Ben,


Mula2 nak ucap terima kasih byk2 di atas usaha murni Ben ni.....
Actually, saya dah setahun lebih buat blog ni...Tapi saya bukan seorang blogger yang aktif dan tegar,...
Tapi beberapa minggu lepas saya kembali menulis di blog saya...hinggalah ke hari ini...dan saya harap sampai bila2...saya harap saya masih berpeluang untuk menyertai BLOGGER IN DA HOUSE : KHAS BUAT BLOGGER BARU....


Saya hanya just a simple working mama...That's why saya suka dikenali sebagai SIMPLEMAMA ....I love my family and everything I do..I do for them...I have a charming husband and two little heroes..They are my soul...

Saya suka menulis sejak di sekolah lagi...dulu saya selalu berangan saya nak jadi novelis..hahaha...I love to read magazines...bila dah baca majalah, saya berangan pulak nak jadi editor..hahaha..macam2 kan? Kemudian saya realise yang saya memang suka berangan..

Saya juga suka memasak..mencuba resipi baru...memberi orang lain makan....Saya juga suka photography...itu passion saya dari sekolah rendah lagi..walaupun tak pro tapi I love taking picture...

So, sudi-sudikan melawat blog saya yang tak seberapa tapi cukup selesa untuk saya menulis


Do visit me,ok...

17 comments :

Nur Azila Ismail said...

salam perkenalan daripada saya Nur Azila Ismail :)

happy blogging ! ^^,

Kalamhati said...

salam ziarah..=)

rieyana ynn said...

salam perkenalan ya..;D

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...

datang guling2 jap jenguk blogger baru...

keep blogging okay...good luck (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

cikmawar said...

salam kenal..

jemput lah dtg ke tanah kite..
:)

Sideq's Stories said...

SALAM
saye singgah disini
nice2
hope dapat singgah blog saye gak
follow k

http://sideqstories.blogspot.com/

Ainismaira said...

Salam Perkenalan ye ^_^

che fara a.k.a fanadz said...

hai simplemama~~
selamat berkenalan~ :)

Hishyamuddin said...

salam kenal..
saya pun suke berangan..hehe

Matika Love 131020 said...

salam satu malaysia..saya berbesar hati menjemput anda semua untuk singgah di blog luahan saya..dan seterusnya menjadi follower di blog saya....salam perkenalan kepada semua blogger2..

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com

IBU WAFIQ said...

salam kenal dari ibu wafiq

Tun HaTTa said...

Salam Perkenalan dari Blog Ben Ashaari ;)

Aisyah AR said...

HAPPY BLOGGING....TAMBAH KENALAN YOK!!

rabiatul said...

salam perkenalan :)
j0m singgah bl0g atul ^_^

*dari BA.

BicaraOh!siCinta.. said...

hye,..salam kenal =) hepy blogging yah =)

norh said...

selamat berkenalan :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan