CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, February 5, 2014

Lotion Vaseline

Salam semua...
Hari panas je kat luar opis... kalau pandang matahari pun mmg silau...tp still rasa sejuk2 hawa udara... apatah lagi dok kat dalam opis ni ...ada aircond bagai...
Kulit pun jadi kering...actually bertambah kering..iya la kulit mama mmg kering..sob..sob..sob..
Frankly speaking..mama mmg menyesal sbb tak jaga sgt kecantikkan dulu..bukannya nak tujuan menunjuk ke apa...tp utk kepuasan...dan of coz utk suamiku tercinta...
Dulu time study mama bantai gelak je tgk member yg berkepit ngan losyen..kering kulit letak losyen..nk tidur sapu losyen...
Iyalah mama kan ganazzzzz...losyen ni lecehhhhh...
Tapi syg..skrg mama rasa nk hantuk kepala... rasa malu pulak kat papa..iyalah wifey dia ni kulit kasar
..kering.. mcm boleh buat tulis...maluuuu..
Mesti member mama yg suka sapu losyen tu ...suami ini sedap pegang..kikiki..
Bila dah tua ni baru nk menyesal..tp mama yakinkan pada diri yg tak ada istilah terlambat utk buat perubahan positif.. iya walaupun ianya hanya nmpk remeh... agendanya utk melembutkn kulit saja..tp di sebaliknya terkandung sesuatu yg besar... buat demi suami... itulah yg menjadikan kita lebih bersemangat...
Jadi sbb tgk iklan Vaseline mcm best..mama pun try le..hihi..
Mama beli Vaseline Healthy White.. ada anti-aging...kiki..n of coz bykkan sayur..
Fighting...hihi



0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan