CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, February 4, 2014

Lelaki bawa beg girlfriend...

Salam semua...

Selamat pagi.... apa kabar semua??
Hari ni mama nak story sesuatu yg mama lihat time pegi makan ngan papa...
Ceritanya mama tgk la satu couple yg makan sebelah kami.. seorang lelaki yg tough seorang perempuan yg sweet. Ikut judgement mama..kalau bukan pasangan kekasih..mesti new wed couple...
Alkisahnya bila aje selesai makan si lelaki tu bangkit la dari kerusi utk pergi membayar... dannnnnn OMG.. kenapa ini yg harus mama lihat???
Seorang lelaki yg tough ala2 baru keluar dr gym.. dgn baju fit kepit handbag pompuan... adussss....potong....potong...
Yang girl tu pulak rileks kat meja... tak buat apa2... why should his man pegang handbag tu???
Papa cakap..mungkin dia risau keselamatan... oohh bagi mama..since masih dlm kedai that girl masih boleh pegang bag tu... tahap security pun masih ok.. kalau kat tmpt ramai org atau time jln2 tu ok la jugak...
Hai macam2... papa ckp pakwe dia sayang lebih...ermmmm...

Ok..truly mama bukan against benda macam tu.. mama boleh terima lelaki tolong bawa beg tgn jikalau si wanita dukung anak sambil pimpin anak lagi... in case sometimes anak nak ngan ibu je..taknak ngan ayah dia...iyalah kan budak2 emosi berubah... atau si wanita tu sakit tgn ke...
Ok ....yg tu mama leh terima...
Bagi mama kalau anak tu ok..si suami dukung la anak... jgn nak kepit handbag isteri... then kalau setakat bimbit tu ok lg..ni siap kepit kat bahu...yg tu yg tak tahan tu.
Sori if ada yg marah ngan mama dan ckp mama tak patut la bring out this issue...tp mama still nak jugak bg opinion mama sbb bg mama mcm tak kena...
But it still my personal view...not heart feeling ok...
Mama sayang semua...

Sekadar hiasan

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan