CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, February 12, 2014

Jatuh bagai nangka ...

Assalamualaikum...
Sesungguhnya semua hari adalah sama..tak de istilah hari yg malang atau hari yg bertuah..
Dan pada hari ini..hari Rabu..mama terjelepuk jatuh kat porch kereta...time dukung princess bersama handbag dan princess's bag..
Kejadian tu berlaku tiba2 aje... tp of course la sbg ibu kita sedaya upaya nk protect agar anak kita ok.. so dlm tergelincir jatuh...mama semakin pegang erat Qysya..
Look at the back..Iqy tgk pakai kasut..he looked so surprised.. huhuhu...
Dah la porch tu dekat sgt ngan jalan raya besar...
Tapi dek kerana dah lambat mama bgn ...ermmm kotor skirt mama... nk tukar tak sempat dah..
Qysya pun macam terkejut tgk mama slide kat situ.. mesti dia terfikir..kenapa la mama duduk kat sini...huhuhu..
Masuk aje dlm kereta mama pun borak dgn Iqy...

Mama: Iqy nmpk tak mama jatuh tadi
Iqy: Tak..
Mama: Tak?????

Tak nampak??? Iyalah sgt sayang oiiii..yg awak terkejut td apa???
Dan mama tau yg Iqy sengaja jawab mcm tu sbbnya lepas tu dia tersenyum..ermmm mungkin senyum sbb mama tanya soalan yg mama dah tau...ermmmm tak gentleman langsung..

Kesannya tak terasa sgt time bgn dr jatuh..tp kelenguhan dan kesakitan begitu terasa bila dah sampai opis...
Oooohhh...sakit urat melanda...mood pun reduce...
Tp mood mcm ok skit bila papa janji nk urut...ermmmm..thanks sayang...

Sakit2 still boleh selfie....


So...anggap aje ini ujian dr Allah.. Allah sayang kat kita sbb tu bagi ujian... semoga ujian kesakitan ini akan mengurangkan dosa kita...amiiinnnn

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan