CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, February 28, 2013

Diarah ke Obstetrics and Gynecology????

Di entry yg sebelum ni mama ada cerita yg mama kena jumpa doktor pakar sebab due date mama utk bersalin tak dapat dipastikan dgn tepat...terdapat percanggahan berikutan baby dlm kandungan mama kelihatan kecil dan tidak selari dgn perkembangan minggu kiraan..jadi doktor harus pastikan adakah due date itu salah atau baby yg bermasalah dan tidak membesar dgn normal.

Mama pun pergi la jumpa semalam...malangnya doktor pakar masih tak dapat pastikan dgn jelas berikutan jangka masa kehamilan mama dah mencapai 37 minggu.. nak ukur tulang paha atau tulang belakang baby dah tak berapa predict hasilnya...dlm masa yg sama doktor juga bimbang sekiranya ada sesuatu yg abnormal kpd baby..

Mendengar kata doktor, mama dah terasa sebak..mama jadi tak keruan..kebimbangan merajai hati mama..
Berikutan itu mama diarahkan untuk ke Jabatan Obstetrics and Gynecology HPRZ II..
Doktor kata, mereka akan ambil sampel darah di saluran yg menghubungkan baby dan placenta (uri) dan beberapa ujian lagi... mama kabur tentang prosesnya..mulut mama terkunci utk bertanya lanjut kerana sekiranya mama membuka mulut saat itu..mama yakin.. mama akan menangis...
Mama tak kuat utk menghadapinya...

Apa yg pasti..kes mama dah dihantar ke sana...dan segala persoalan, Insya-Allah akan terjawab pada 3/3/2013 nanti..apa yg mama harapkan, baby mama akan dilahirkan dgn sempurna dan sihat tubuh badan... mama harap rakan2 semua akan bersama mendoakan mama dan baby....

Dugaan dan ujian drpd Allah buat mama dan papa..cekalkanlah hati kami....

1 comments :

SYANI said...

Semoga selamat & dipermudahkan semuanya..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan