CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, February 5, 2013

PRIMADONA Malaysia di HARMONI...

Ermmm..MENYELERAKAN......SEGAR.... hehehe..itulah perasaan mama bila tgk cover Majalah Harmoni   edisi 1-15 Februari 2013...the latest one la kan....
Empat Primadona Malaysia....Erra, Raja Azura, Ziela Jalil dan Che Ta (Rozita Che Wan) melaram habis...gojes aje...walaupun sudah sampai ke usia MIDI..namun kecantikan mereka mmg class....iyalah kan artis....
Bila aje tgk majalah tu mama terus sambar...bukan sambar beli..tapi sambar dr meja kawan mama..hehehe..tapi tak sempat la baca semalam....so mama peram untuk hari ni...kalau masih panjang umur.....

Photo: Hye semuaaa..maaf sebab lambat update psl Harmoni terbaru..admin rase mesti ramai yg dah dptkan Harmoni yg menampilkan 4 Diva Primadona sbg cover ni kan?semasa Jom Fiesta UKSB baru2 ini pun kami ada buat jualan majalah keluaran terbaru ni dengan diskaun 20%..bukan mudah nak menggabungkan keempat2 mereka ni..fuhhh..Alhamdulillah berjaya jugak..:-)

Merah menyala mak ngah oiiii....menggayakan baju2 drpd pereka terkenal gitu.... Che Ta dan Erra daripada Rizman Ruzaini...Kak Engku drpd Ezuwan Ismail dan Ziela Jalil daripada Galeri Muslimah by Nora....

So kepada peminat2 mereka sila ke kedai dan beli majalah ini..sbb ada banyak lagi cerita2 menarik yg ada di dalamnya...ok lah..mama nak sambung baca.....lalalalalala....


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan