CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, February 17, 2013

Seks luar tabii - cuba liwat lembu????

OOOO...nooooo...dah lama tak dgr berita macam ni kan... tadi mama ada baca dalam paper..kat Batu Pahat rasanya..ada warga Bangladesh cuba meliwat lembu.... semasa dijumpai oleh pemilik lembu terbabit, lembu tersebut telah diikat kaki2nya.. warga Bangladesh tu yg memakai kain pelikat dan berbaju T telah pun menyinsingkan kainnya... dan menampakkan punggungnya...ermmm memang dlm tempoh cubaan...

Sebenarnya dia pernah ditangkap untuk kesalahan yg sama dan telah diberi amaran oleh penduduk kampung sebelum ni.....Pemilik lembu telah mengejar dan menangkap warga Bangladesh dan pihak polis telah dipanggil utk melakukan siasatan...

macam2 hal..menzalimi binatang pun perbuatan yg keji dan terkutuk...binatang pun tak macam tu.... takut bila mama dengar...walaupun tidak melibatkan warga tempatan...tapi ini suatu ancaman...minta dijauhkan daripada kita....


1 comments :

Amanda Suria said...

NAK BUAT CANE KALAU DAH NAFSU MENGUASAI AKAL KAN..BUDUS NYER ORG..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan