CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, February 13, 2013

Produk Kuruskan Badan pilihan ramai

Kandungan mama dah mencecah 8 bulan lebih..so sekarang mama dalam perkiraan nak beli 1 produk tu...hehehe..lewatkan...org lain mama rasa kandungan 5-6 bulan dah ada semua... entah kenapa kali ni mama tak excited sgt nak cari ubat lepas bersalin....(jgn tiru ek)

Tapi lepas survey..mama nak le try satu produk baru di pasaran..of coz la mama nak body yg ramping, sihat dan bertenaga...lepas bersalin nanti cabaran yg mama akan hadapi lebih drpd sekarang... mama kena kumpulkan tenaga agar baby boleh menyusu dgn sihat, cukup dan happy.. selain tu mama perlukan tenaga utk jaga abg2 kepada baby dan of cozmy darling papa kpd baby....

Dlm nak sihat..rasanya badan pun kena dijaga la kan..agar penampilan menyakinkan dan cantik di pandangan mata papa.... papa nak mama dpatkan berat badan 50 kg...apa????????????????????

Seriously..mama tak pernah pun dpt berat badan 50 kg selepas berat badan 50 kg yg dilepasi semasa masih remaja... org ckp NO TURNING BACK...berat badan mama melangkah dgn laju.... selepas tamat ijazah hari tu pun mama hanya berjaya turunkan berat badan sehingga 54kg....

Ohhhh papa....macam mana ni.....lagipun berat badan mama time mengandung kali ni TERLAMPAU la banyak...dah mencapai 75 kg.....OMG.... ke mana harus mama buang 25kg itu....ada sesiapa nak LEMAK dan DAGING mama????? hehehe...kalaulah boleh didermakan..mama dah lama dah buat cenggitu....

Bila mama buat pemerhatian dan drpd keinginan mama sendiri....mama dpt detect beberapa kriteria produk kuruskan badan yg boleh menambat hati orang ramai terutama wanita...

  • produk yg tidak memerlukan pengguna BERSENAM
  • produk yg tak perlu PANTANG sebarang makanan
  • produk yg SAH HALAL dan SELAMAT
  • produk yg SEDAP
  • produk yg CEPAT berkesan
  • produk yg mempunyai TESTIMONI yg ramai dan menyakinkan
  • produk yg nampak CANTIK dan CLASS
huihhhh..byk lagi kot...tp sekarang DUIT bukan lagi ISU utama....
Ermm..so mama nak beli yg mana ekkkk.....????????

Kena terus mencari ni.....



3 comments :

cik chinta said...

hahaha...det mmg isu penting.

Zuemiey Khairuddin said...

Assalamualaikum mama,

seperti yang kita semua tahu produk selepas bersalin banyak ada dipasaran,daripada pil hingga ke cream.dan produk langsing yang sesuai untuk ibu menyusu pun banyak sekarang. ramai kawan-kawan saya yang ada baby cuba Acai Berry ABC tu.try lah mama godek-godek cari.
tak makan makanan berat pada waktu malam pun membantu dah.
selamat mencuba mama ^_^

Simplemama said...

Thanks...wow... mama excited ni..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan