CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Friday, March 7, 2014

REDMUMMY ajar matematik kat Hanez Suraya..

Adoiii..kelakar gila kak Red ni...seperti yg kita tau kak Red ni mmg suka aje direct tu the point..mmg telus.. mmg tak suka org yg konar2 .. kaki spedo dan propa.. haha... that's why ramai yg suka..
Oh ya..korang dah baca kronologi HS LM dan MrR tu kat blog RM?
Kalau dah lucu kannnnn... time mama baca tu mcm2 perasaan ada..lucu ada..marah ada..geram pun ada..kelakar ada.. rasa geli pun ada..eeeeee...
Mmg mama setuju sgt dgn kak Red.. Hanez dan Romie ni apa kes.. ckp mcm lidah biawak..bercabang..kejap gitu..kejap gini.. kejap ginu.. eh ada ke ginu??? Hentam saje la..
Date perkenalan bercanggah ..setiap kali bg statement..berubah.. tak tahu mn satu yg betul.. apa ke lurus bendul sgt diorg ni..kalau nk menipu ..rancang la elok2.. x pernah tgk movie ke? Apa fungsi peguam korang tu.. atau peguam tu pun sbnrnya dlm hati sokong liyana..sbb tu tak buat trick elok2.. hihi..
Kak Red patut berdepan dgn mereka la.. baru la ilmu matematik tu dpt diserap dgn berkesan..
Sebab Allah suruh sgt bercakap benar..walaupun pahit... sbb dari satu penipuan akan berkembang jd penipuan yg lain...Nauzubillahiminzhalik..


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan