CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, March 6, 2014

HANEZ SURAYA bikin blog REDMUMMY traffic melampau..

Wahhh..semua org dok story pasal Hanez Suraya.. iyalah.. sebagai orang perempuan kita mmg la berkongsi rasa dgn isteri si ROMI tu.. sian Liyana Manan..
Sabar ye...
Mama tau ..Liyana geram sebab dia mmg dah tak hendak kat suami dia.. dia cuma nak suruh Hanez dan suami dia sabar sikit je... biar kes cerai selesai.. tapi biasa tak menyempat la tu nak show ke seluruh dunia betapa tulus cinta mereka.. Pliss la Romi...hormat sikit pada wanita yg pernah berjuang dan menggadai nyawa untuk melahirkan zuriat utk kamu... kerana itu wanita2 terutama para ibu2..marah... para bapa...senyapppp je...shhhhh...bkn apa takut terkena tempias...

Kak Red dah buat entry yang berkisarkan kronologi PERHUBUNGAN TIGA PENJURU itu...


Dan wowww mmg kebaboooommm..macam semua org tertumpu kat blog Kak Red...dah la blog Kak Red mmg glamer...
Semua nak baca... mama pun nak baca... tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...


Oh no.....traffic???? mama tak sempat pun baca..tp Kak Red kata..tak lama lagi ok le tu...

So....pada yg berminat nak baca sila la ke REDMUMMY.COM.... 

Hebat kau Hanez.. ini yg kau nak kannn..dikenali dan glamer.. no more suam2 kuku lagi... lepas takde la lagi yang menanya.."Hanez Suraya??? Siapa tu?????" Welldone.... (namun sebenarnya...bahagiakah kamu)

4 comments :

adda syuhada said...

mmg tak suka sgt ngn dia..masa dia kapel ngn awi rafael tu ok lgi...tp lepas gmbar dia bercium kt leher tu keluar..langsung dh xde minat...bleh plk ckp bercium kt leher tu kawan sahaja...lepas tu kalau pakwe ntah mana la tahap ciumnya tu...huhuhuhu

SweetSouroFmYliFe said...

seriously geramm sebab xboleh bukak entry chronolgy redmummy!!!!hadoiii

SweetSouroFmYliFe said...

seriously geramm sebab xboleh bukak entry chronolgy redmummy!!!!hadoiii

Simplemama said...

Tu la..artis ni bebas sgt..bg diorg biasa aje tu peluk2.. kalau tak mesti awal2 lg dia tak berlakon..byk artis yg fake..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan