CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, March 6, 2014

Pertama Kali Suka HANEZ SURAYA..

Nampak tajuk entry mama ni..mama harap jangan ada yg bengang dan lambung laptop..telefon or whatever...
Bila ramai yg kutuk Hanez sebelum ni..mama tak campur pun...tak kisah la.. semua orang ada perangai tersendiri..tapi bila timbul kisah hati berdarah yg sedang LIVE bersiaran di alam realiti ni.. mama mula macam... alahai Hanez...alahai... tension..kenapa buat orang macam tu.. even kamu berdua saling IKHLAS bercinta..do respect orang lain terutama si isteri kpd boyfriend kamu yg perfect tu... dan si suami pun ..alahai...kenapa kamu terus HIGHLIGHT sisi gelap seorang lelaki????

Sebelum ni byk isu tentang Hanez tp mama tak kisah kerana pertama kali mama tengok lakonan dia... mama yakin dia boleh pergi jauh kalau dia diberi peluang...

Pertama kali mama melihat dia berlakon dalam "ANTOLOGI CINTA BUAT RANIA" ....dia jadi bestfriend kpd watak utama cerita tu iaitu IRMA HASMIE... mmg best..tak kaku pun.. walaupun time dia tak secantik sekarang..tak kurus sgt..tp lakonan mmg setanding Irma.. walaupun masih baru...
Mungkin nasib dia tak berapa bagus.. lama tak tgk..ada pun watak kecil.. tup tup dua tiga tahun semakin dikenali...tp saat dia dikenali.. dia dikenali dgn pelbagai gossip.. seksi la.. Amy Search terasa hati la.. bercinta ngan Awi Rafael la..
Kemudian jadi duta Aura White.. lagi la orang tau.. tapi walaubagaimanapun namanya masih belum kebabooommm sebab ramai lagi yg tak kenal terutama bg yg tak tgk citer Melayu..

Namun jadi tajuk berita utama bila dicop sebagai PERAMPAS laki orang...adussss malu eh... Apakah dia tak sedar yg kat Malaysia ni kalau rampas laki orang..semua orang akan ambil tahu... setiap tindak tanduk akan dikaji..logik ke tak.. Kamu ambil langkah salah dik... It's ok... Allah sedang uji kamu... sedang uji Romie dan sedang uji Liyana... dan of coz kami sebagai pemantau tak bertauliah ni pun turut sama diuji...

Sekarang adakah mama masih suka kamu... alah tak penting pun kalau mama suka atau tidak.. Biarlah rahsia..

Wassalam...


p/s: Antologi Cinta Buat Raniaterbitan Cempaka Kurnia  Sdn Bhd mmg cerita yg bagus..tp susah la nk tgk memandangkan drama tu tahun 2008 lagi..dan ditayangkan di TV1.. kuarang promosi.. dah la main dlm slot SUTERA pukul 11 pagi...

1 comments :

Anonymous said...

Salam mama,,

jujur sy ckp,,sy xpenah tgk langsung HS nie berlakon,,sy kenal dia mase dia jadi duta AuraWhite last year..kalau x,,mmg xkenal..rase Awi Rafael sy kenal dulu..kesian ada bakat,,ada rupa..sama2 kita doakan dia supaya berubah menjadi lebih baik..mana nak tahu kan,, :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan