CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, March 4, 2014

GOSSIPS: Masalah artis bikin kacau..peminat???

Assalamulaikum...

Alahai malas la nak citer...tapi itulah yg terjadi..bila aje ada artis BIKIN PANAS.. peminat yg lebih2..
Ada banyak kategori peminat ni...

  • Yang mengutuk - peminat yang macam akan segera mengutuk bila ada aje isu yg tak elok.. walaupun kesahihan belum lagi dipastikan... pong pang pong pang tak tentu pasal... bercakap dan bagi komen seolah2 dia ada pada waktu kejadian..
  • Yang membela - peminat yg macam ni tak nak dengar segala yg buruk pasal artis kesayangan mereka.. biarlah artis tu mmg salah..tak pe...akan kubela hingga hujung nyawa.. pastu puji artis melambung2 ..seumpama artis dia tu malaikat..
  • Yang tension - peminat yg tension ini terjadi bila terlalu emosi..kebetulan kisah artis tu sebijik mcm yg pernah terjadi pada mereka..mereka pun mulalah beremosi..  
  • Yang terkena tempias - mereka yg terkena terkena tempias ni kdg2 bukan peminat atau yg suka pun dunia artis..mereka terkena tempias apabila org sekeliling tu terlalu dipengaruhi tentang gossip...contoh gossip seorang artis yg playboy.. bila girlfriend baca dia akan kaitkan kisah artis tu dgn boyfriendnya..walaupun tak pernah terjadi pun yg boyfriend tu playboy.. girlfriend menggunakan kisah artis playboy tu utk memberi amaran pada boyfriend...hihi..jadi boyfriend la y terkena tempiasnya.
Jadi currently byk artis yg BIKIN PANAS.. Mama dan kawan2 yg dah kawin ni akan beremosi apabila ada kisah tentang curang atau rampas suami...ermmm geram.. hihi... jadi laman FB akan jadi medan kami berbincang..tp kami takdelah lebih2..sbb kita tak tahu untung nasib kita nanti... kami lebih cuba memberi motivasi dan berdoa agar kami tak terjebak dgn masalah keluarga terutama dgn husband...

Jadi papa terpaksa menadah telinga dengar bebelan mama...kui..kui..kui...sorry sayanggg...

Apa2 pun jangan pulak kerana kes dan masalah orang lain kita suami isteri berantakan...doakan yg terbaik untuk semua...

Daripada dok fikir masalah orang...jom tambah pendapatan.. klik sini..

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan