CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, November 19, 2013

Will you marry me?

Musim2 cuti sekolah ni mmg byk kenduri kawin la..
Dan of coz la sblm kawin ada la proses melamar atau omputeh panggil propose..cheewahhh..
Ada mcm2 cara org nk melamar ni.. dgn zaman skrg ni mcm idea yg kreatif yg timbul utk melamar.. dan yg plg penting.. bkn aje lelaki yg lamar pompuan tp pompuan pun dah pandai lamar lelaki....wow..impressive!
Mengenang kembali citer mama dan papa... ermm takde pun officially proposal.. papa just ajak mama kawin mcm tu je.. dan mama pun say yes.. after that.. bunga rampai dipilis-pilis..
Kepada yg masih lg dlm pencarian calon.. mama hrp pilihhla yg betul2.. pilih lelaki yg bertanggungjawab dan beriman..yg lelaki pilih perempuan yg solehah..senang dibentuk..
Kecantikan dan ketampanan itu penting jugak tp cukuplah cantik dan tampan di mata pasangan masing2.. kecantikan rupa paras akan tiada nilai jika hati gelap dan tak ikut jln yg benar..
Jika kita tak punya rupa paras yg baik tp hati baik dan beriman..inshaa Allah..kecantikan akan muncul sendiri..dan itulah kecantikan yg hakiki.
Kepada kawan opis mama Cik Mus.. selamat mengakhiri zaman bujang dgn pasangan, Ayie pada 7 Disember 2013 ni.. Tahniahhh..


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan