CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, November 19, 2013

Telefon laaaaa..

Berdasarkn pemantauan mama ..dan of coz pengalaman sendiri.. ermmm mmg ramai wanita yg suka dihubungi oleh org yg dia syg... ececece...
Dan drpd pengalaman sendiri juga... time bercinta or time baru nk ushar.. si lelaki baiiikkkk punya suka calling2 ni..tp bila kawin..ermmmm .... malas la nk ckp.. uollsss paham2 je la ye.. tp kpd yg x terlibat tu mama minta ampun la ye... kalau utk korang mama tabik spring..ok..
Si isteri pun jd tension..

Sedih

Gerammmm

Tak de perasaan..kosong...

Mama pun tak paham sgt lelaki ni.. jd mama tulis ni sekadar tulisan seorang pemerhati...kalau salah mintak maaf..

Kenapa lelaki bila dah kawin kurang skit nk tepon isteri kecuali la benda penting sgggtttt????? Why?
  1. Ala buat apa tepon? Kat umah lps jumpa la.. lgpun bkn ada benda penting pun..
  2. Dah tua la.. tepon just nk ckp rindu..sayang tu..budak2 boleh.. 
  3. Ala isteri saya tak kisah pun.. dia pun sibuk
  4. Perlu ke tepon????? (Kes parah dah ni)
Bagi mama time dah kawin la kena semarakkan cinta..bulih pahala tau membahagiakn ht pasangan.. 
Perempuan ni mmg nk sgggttt kalau suami tepon.. miskol pun dah kembang hidung.. kalau tepon dan bercakap..kembang semua yg ada kat badan ni hahhh..
Kemudian yg paling parah bila boleh aje si suami tepon perempuan lain ( kes yg ada skandal) ..iyalah suami tak boring lg la sbb belum kawin ngan skandal tu..
Kesimpulannya, tak kisah la nk jumpa pulak kt umah atau apa sekali pun..percayalah wahai suami semua.. walaupun awak semua tepon dan ckp hello aje.. isteri awak semua akan kenang benda tu sebagai kenangan terindah..
Benda tu nmpk remeh tp yg remeh tu la yg memakmurkan rumahtangga...
Cubalah.... baru tau...
Hello....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan