CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, November 20, 2013

Hujan

Ini hujan... bkn kumpulan hujan ye... ini hujan betul2... lebattt weehhhh...


Semalam pun hujan.. dah dua hari mama punch card merah..alasannya..
"Hujan laaa.. jln jammed.. kereta pun slow2 je"..  hehe... klise kannnnnnnn..tp ada la juga kebenarannya..
Mcm mana la mama tak lewat..dah tau hujan... masih turun rumah pd jam yg sama pd hari yg tak hujan... kenapa tak turun lebih awal???

Explanation bertambah..
"Susah laaaa.. papa tak de..princess demam... semua kerja tak lancar"...
Ok..alasan ni nmpk mcm lebih mendapat simpati...huhuhu...

Kepada semua berhati2 ye...hujan2 ni mcm2 boleh jd...

Hujan adalah nikmat Allah.. hujan juga ujian kesabaran kita.. tangani dgn bijak... ingat tau mama....

Oh hujannnnn...

P/s: sediakan payung sebelum hujan..tp bila dah asyik hujan je.. bawalah payung ke mana sahaja!



1 comments :

Nazayiena Ayiena said...

Sini pun baru lepas hujan...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan