CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, November 24, 2013

Kedai RM2

This is Malaysia!
Org kita mmg suka kalau dgr ada kedai atau shopping mall baru buka. Mesti nk serbuuuuu.. apatah lagi kalau kedai yg murahhhh.. mcm kedai RM2.. kedai dua hengget...
Abg ipar mama yg kt Melaka nun mmg suka ke kedai mcm tu... kdg2 dia just masuk ushar je..
Kat kawasan tempat tinggal mama ni.. ada la satu kedai dua hengget yg baru dibuka.. nama dia Kedai Eco..
Papa ajaklah mama ke sana semalam..
Mmg ramai sgt pengunjung dan pembeli..mmg sah kedai dua hengget dekat di hati semua...



Mama agak sukar la nk membelek barang sbb mama dok dukung princess.. princess yg demam..
Yang paling excited of coz dua hero tecikkk tu.. diorg dah biasa ke situ ngan pok nyoh dan nyoh diorg...sooooo diorg dah tau kat situ ada mainan..hehehe..
Mama tak campur ok..mama serahkan segalanya pada papa..
Cepat aje hero2 tunjuk tu..tunjuk ni...haha...
Ok...mama faham sekarang..even nama kedai tu kedai dua hengget..but..if you taken a lot.. of course you have to spend much and much much... haha..
Sama je..
Kita selalu aje dikaburi dgn harga..it's ok ...tak leh salahkn peniaga..itulah politik dlm bisnes... strategi..





Mama just lepak kt tepi..sambil tunggu papa beratur dlm barisan panjanggggg..


Bagi mama ok aje  dgn kedai mcm ni..kita boleh buat pilihan nk ke mana..even kesian gak dgn peruncit kecilan..tp takpe..rezeki Allah dah tetapkan masing2...
Next time boleh aje dtg lagi... tp elakkan bawa 2 hero tu..hahaha...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan