CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, November 19, 2013

Wanita dan tudung... oh plisssss..

Wanita dan minat... sentiasa berubah-ubah...
Wanita ni..eh tak payah ckp org lain la.. mama ni hah...
Minat tu sentiasa bertukar.. kiranya bermusim la..
Hari ni nak citer bab tudung...
Dulu mai fenomena tudung ber'awning'..
Mama pun punya ligan pi cari tudung gitu..muncul jenama Ariani la..ZnZ la...
Pas tu muncul plak tudung bertingkat2.. fuh..berenda-renda..
Alolo.. semua org nk memiliki tudung bertingkat-tingkat tu or biasanya dipanggil tudung layer...
Oh Fareeda Nyata Jelita semua pompuan yg nak melawa rasa mcm nk aje... mama pun kepingin tp... aloss mahal terrr... apa yg mama mampu.. yg ala2 jer la.. hik..hik..hik... nak ckp byknya tudung awning yg mama beli..sampaikan mama beli penyangkut tudung..
Pergi aje kedai rasa mcm meleleh nk beli...mulalah senyum2 kat papa... hehe
Bukan apa senang eh nak pakai.. yg kurang kedut atau tak kedut langsung..itu yg plg dicari..



Tapi sekarang minat bertudung layer dah pudar... rasa mcm malas nk pakai.. rasa mcm tak sesuai..entah ribut apa ntah mama rasa nak pakai shawl..sedangkan sebelum ni mama cukup malas nk belit2.. nak pin2.. anak yg jadi penyebab kononnya..susah la pakai shawl..tak sempat nk belit anak dah berbelit kat kaki... haha.. now ambik kau mama.. ok jer...malah tudung bawal 4 segi pun mama buat ala shawl....


Apa yg buat mama plg suka..sebab papa suka mama pakai shawl lebih2 lagi pakai pashmina... lebih besar..cover dada...cover aurat tu penting..dah ciri yg plg penting cari yg tak payah iron..oh sindrom malas nk iron tu tak kan pernah hilang walaupun minat sentiasa berubah..

So lepas ni.. mama tak tau fesyen apa lagi nk keluar..dan adakah mama akan terikut...
Ermmm tgk la cam ner...

Sekarang ni sibuk tudung glitter.. mama pun rembat gak... hihi..



Tak tahannnnn...kannn i'm sorry..

2 comments :

Nazayiena Ayiena said...

Sentiasa berubah2kan citarasa nak bertudung fesyen mana,ada kak Nurul tgk staff kat opis nie memang dari dulu pakai tudung bawal je dia......

Simplemama said...

Tu jenis yg setia akak..hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan