CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, December 23, 2013

Roti Canai Segera MUMMY FROZEN FOOD!!!

Salam semuaaaa...

Alhamdulillah.. kita masih lg bernyawa pada hari ni...

Hari ni mama nak review sikit pasal apa yg mama mkn malam tadi...
Malam td lebih kurang pkl 12 tgh mlm..papa baru aje pulang dr main futsal... aihhh rasa lapar la pulopppp...

Tetiba teringat yg ptg td sorang student mama, Amirah a.k.a Amy ada kasi mama roti canai segera... ermmm perut pun semakin galak minta nk makan roti canai....kikiki...lagipun mama mmg nak sgt try roti canai segera tu... kata Amy itu hasil drpd IKS.. kwn mak dia rasanya kalau tak silap mama...

Ada dua jenis yg Amy kasi..satu yg 4 segi..satu lagi of coz la yg bulat...


Yang 4 segi tu boleh dibuka dan boleh diletakkan filling mcm telur ke...sardin ke..pisang ke..whatever u like babehhhh...
Yang bulat tu boleh je dibakar dlm toaster..ohhh very easy..tak perlu pan penggoreng... kalau out-station ni mmg senang la...
Mama mlm td panaskan guna pan penggoreng yg non-stick... no additional cooking oil .... mcm tu je..sonangggggg kato org nogoghi sombilan...hihi...
Mama mcm biasa tarukk telur..papa kosong je (patutlah kurus..hehehe)


Jeng...jeng..jeng.... tu diaaaa... mkn ngan susu pekat.. no kuah2...

Roti canai ni feveret anak2... nnt nk buat kat diorg ptg nnt bila balik kerja...

So...try la roti canai segera keluaran MUMMY FROZEN FOOD best...lembut....senang..

Mcm biasa..ini review aje drpd apa yg mama try...tiada sebarang bayaran..just sharing n caring...apo yg sodap mama kobar ehhhh...

Ini dia pengusahanya:

Halimah Daud
KPW Jalan Semangat
18500 Machang
014-4840449

Selamat mencuba!!!! ♡♥♡

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan