CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, December 9, 2013

Pengantin petang...

Ini bukan tajuk drama ke atau apa...ini kisah benar....
Pengantin petang maksudnya pengantin pada waktu petang selepas majlis.. hehe
Alkisahnya mama, papa dan Qysya ke rumah kawan office mama yg kahwin... kami pergi agak lewat..turun dr rumah pun lps asar.. sampai kat umah dia dah 5.30 lebih.... 
Lauk pun dah bertukar versi...itu syoknya kebanyakkan majlis kat Kelantan...makanan disediakan sampai ke petang..silap2 mlm pun masih ada...
Memang meraikan tetamu sungguh..
Tapi mama dan papa tak mengharap pun..iya la kan..siapa suruh datang lambat....
Uyeeh dan Reefqy tak bawa ye... kami melenggang bawa Qysya je.. papa upah RM 1 seorang.. hihi..bkn apa..berdasarkn prestasi pergi kenduri kahwin ex-schoolmate minggu lepas.... mmg menghampakan..kikiki... 
Budak2 biasalah.. 
Bila sampai je pengantin sedang solat Asar..so kami pun mkn la dulu..dlm dok mkn.. kawan mama pun mai la... 
Hihi... pengantin petang dah muncul..segala outfits dah taraaaaa... 
Dah rileks dah..amboi cepatnya.... kiki...
Tu la ruginya datang kenduri petang..melepas nk tgk raja sehari...
It's ok sbb kawan mama mmg sempoi..

Kami sekeluarga ucapkan selamat pengantin bary buat Muslihah dan Ayie..moga beroleh keberkatan dlm hidup berumahtangga..kekal hingga ke Jannah... ♡♥♡..



After makan... kami ke pantai..Pantai Irama ..coz rumah Mus hanya 2 minit je nak ke pantai tu..



Amacam hebat tak mama ride papa..kikikiki...dlm gambar mcm ni boleh la...
Feeling happy ambil angin pantai dlm cuaca mendung...sambil makan lok chin (sate ikan) dan ais krim baba..
Alhamdulillah..atas rahmat-Mu ya Allah....

2 comments :

Nazayiena Ayiena said...

Bestnya sambil pegi kenduri kahwin boleh lg jln2 pantai.

Simplemama said...

hehehe..best..jom gi pantai...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan