CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, December 9, 2013

MAMEE Bihun segera perisa TOM YAM + ulam raja...

Salam petang semua...
Hari ni untuk lunch mama tak tau nak makan apa...
So grab apa yg ada.. MAMEE Bihun segera perisa tom yam ada satu je lagi..dah lama dah mama beli...
baik makan ...nanti rosak pulak kalau lama...

Kak Wan a.k.a ofismate mama ada bawa ulam raja... so mama dengan tak bersalahnya.. ambil ulam raja dan terus masukkan dalam bihun tom yam tu.. sebab bihun tom yam kosong nmpk menyedihkan... lagi cun kalau ada kaler hijau sikit.. hope dapatlah meneutralkan kesan pengambilan makanan segera.. oooohhh itu teori mama aje ye... hehehe

But..not so bad..ulam raja kan rasa dia mcm ada mint sikit..bila dimasukkan dlm bihunyg tgh panas meletop tu..fuh best...ermmm terkenang pulak..kalaulah ada telur sebiji.....kikiki

So ...try la kalau mahu...ulam kan baik utk our healthy dan awet muda...



0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan