CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, December 16, 2013

The Heirs a.k.a The Inheritors

Mama just finished tonton The Heirs... mama tgk dlm internet je..dalam tv sekarang ni ada kat ONE TV ASIA Chanel 393.. tajuk dalam tv dia guna nama The Inheritors... maksud sama je..pewaris harta... cuma word aje berbeza...


Dalam tv lambat dan perlu tunggu time dia..senang tgk dlm internet ...

Mama syorkan tgk citer ni sbb best..
Iyaaaa...sayangku..mmg typical citer Korea.. lelaki kaya bercinta ngan gadis miskin..dihalang famili...tekad perjuang cinta.. berhasil.. mereka pulak bersekolah..ada unsur buli org miskin.. ada hierarki dlm masyarakat... exactly...TAPI PLEASE... drama ni still worth utk ditonton sbb ada Lee Min Ho yg cute..cantik..adorable...gojesss...kikiki...{hanya peminat drama Korea yg boleh terima alasan mama :)))))}

Kepada yg baru tersedar ada citer ni..baik tonton kat internet ye...sebab dlm tv pun dah nak sampai penghujung.... mama tonton kat www.dramago.com

Tapi plisssss ok...jgn terdesak sgt ye... kita kena relax je.. sbb ini hanya drama Korea.. hanya utk isi masa luang..jgn fokus sampai abai kerja lain...solat jgn lambat tau...(peringatan utk diri sendiri)

Selamat menonton...









0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan