CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, June 4, 2009

MUYIH WENT TO PASAR TANI....

Hari Jumaat yang lalu kami pergi Pasar Tani Wakaf Che Yeh....Itu perkara biasa kami..ye la kan umah papa dalam 5 minit dah sampai situ....Saja jalan2..Ingatkan nak beli apam balik kat tempat yang mama selalu tapi dah habis....Mama tak kan beli kat orang lain...Papa tanya kenapa mama tak nak beli kat orang lain...Mama cakap la sebab abang yang jual tu hensem...Tak de la..apam dia sedap sangat.Kalau pergi Pasar Tani Wakaf Che Yeh cari la apam balik dia..emm mesti nak lagi....
Muyih excited sangat sebab dia memang suka jalan bebas...Dia tak suka orang pimpin dia....Mama rasa untuk keselamatan baik papa dukung dia...Muyih la memberontak....Ni ikut DNA mama ni..suka merajuk...

Lepas tu kami pun singgah la makan pagi..Muyih tak nak duduk kat kerusi..Kerusi baby pun tak de kat situ..so dia pun buat keputusan vetonya untuk duduk kat atas meja....Alamak...Nak pegang dia marah...Kami berdua makan nasi ayam merah...Muyih pula,mama beli kuih kat dia tapi dia makan gak nasi...Bila time dia kata nak tu...mama rasa satu kedai leh dengar suara dia..Tapi mama dan papa dah biasa dah lali..so kami buat muka rileks.....


Hai.......everybody....

Makan kuih di atas meja.....Tak tau la sapa nak ambil jadi menantu..


Syok tengok tv..ada ulangan Mentor3...Muyih memang suka dengar muzik

Lepas dah settle makan...kami pun jalan2 kejap sambil gi beli kuih dan lauk2 nak buat balik.....Dalam kereta on da way balik Kedai Piah (kampung mama), Muyih tidur....Emmmm..tu aktif sangat tadi....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan