CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, June 16, 2009

DADDY'S DEAREST CONTEST


WOOOW....nampaknya ada lagi satu contest yang cun ni.....TEMA DAN TAJUK CONTEST PUN BUKAN MAIN HEBAT LAGI....kira2nya ni masuk yang ke3 la mama join contest....Mama dah addicted dengan contest.Walaupun tak menang lagi.Tapi harap boleh sangkut dalam contest yang dianjurkan oleh isabelle...frankly .Thank you la coz sudi anjur contest macam ni...

Nama papa: Noor Amrie bin Mohammad

Nama anak: Amal Musyreef bin Noor Amrie


Gambar ni diambil semasa kami pergi shopping kat PASAR TANI. Hehehe.... Mama yang ambil suka sangat tengok kemesraan Muyih dan papanya. Memang gitu la setiap kali keluar papa yang dukung Muyih....Mama lenggang kangkung dan bawa barang..... Sejak boleh jalan ni Muyih lebih suka jalan tapi kalu angin tak berapa baik dia lebih suka didukung..Papalah yang dukung...Kata anak papa...Mereka berdua macam belangkas kalau bersama..Iyalah papa dia suka sangat melayan kerenah Muyih.. Kalau papa lambat balik kerja or pergi out-station Muyih akan pegang la barang papa dia dan sebut nama papa...Rindu....Sekarang ni kalu papa tak de dia ambil telefon mama dan terus cakap papa sambil hulur telefon tu kat mama...Mama memang dah faham...itu tandanya nak suruh mama telefon papa dia la tu......Bila dah boleh cakap dengan papa...happy sangat la dia tu.....Semua yang papa buat dia akan tiru...Bapa borek anak rintik.....

Mama nak sangat jadi winner contest... mestilah sumer nak menang kan...Tapi mama rasa mama layak kot menang (kuang3x)..tapi tu sumer atas juri professional la....Harap2 dapat la.....

So kepada sesaper yang berminat, boleh la take part dalam 'DADDY'S DEAREST CONTEST' NI....Contest ni sampai 19th June 2009 je tau.....Selamat Berjaya!!! (macam nak gi exam plak)

Mama harap, mama dah berjaya memenuhi syarat2nya...Thanks again, isabelle.
MUAHHHHSSSS.... SPECIAL FROM MAMA,MUYIH & PAPA....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan