CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, June 23, 2009

DATO' PENGARAH YG TERSAYANG....


ITU DIA....tegak berdiri my ex-dato' pengarah kampus..... Dulu kami panggil dia PROVOS.... tapi lepas uitm tukar title jadi la Dato' Pengarah.... Handsome kan......

Kenapa dato' jadi topik mama hari ni? Senang je coz mama ada tertengok RTM punya slot diskusi semalam...Tajuk rancangan tu....DI LUAR LINGKUNGAN... Mama rasa dia punya host ialah SYED MUNAWAR (sori kalu silap)...Diorang undang dato' dan dato' telah memberi bahasan dan point2 yang bernas...SYABAS DATO"...

Bila tengok dato' ingat kenangan dulu masa kat UITM MACHANG...Semuanya indah...dato' memang sporting..kalau ada dinner ke atau occation yang memerlukan support darinya..dia mesti pergi... siap kalu disuruh mempersembahkan lagu...dia rela. Dato' memang suka menyanyi...sedap suaranya...Beliau suka nyanyi lagu Alleycats.... Kalu dia nyanyi kami pun ramai2 cakap... one more dato' one more...dato' tak marah pun dengan gelagat kami..(w/pun ada suara2 yg agak krg sesuai untuk didgr kepada org yang lebih berpangkat) malah sporting sebab dia tu kami hanya bergurau....Datin (isteri dato') pun ok....Dato' ni lucu...Tapi kalau handle yg serius...kecut perut kami sebab dia perfectionist.... Pernah sekali time final exam..dewan blackout...time tu mama tengah peksa taxation...Dato' sanggup datang ke dewan dan bersama2 kami...dia siap extend masa sebab takut kami tak sempat buat coz bila blackout dewan gelap gelita..sejak kejadian tu dato' arahkan ada additional power supply yang lebih bila time exam..

Semalam mama terus telefon Ana (sebab dato' ajar dia law)...suruh tengok....mana le tau nak lepas rindu...

Dato' walau di mana berada...wish u gud luck.....

UITM MACHANG dalam kenangan..........(5 tahun lebih mama kat sana..mcm mana la tak rindu)

1 comments :

UmmiAsha said...

as'salam...
ummiasha pun dr uitm machang gak dl thn 2004
kos DIB...mama kos aper ek???
nk tau gak.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan