CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, June 21, 2009

CONTEST AKSI MENARIK KETIKA ANAK TIDO


Bermula 8 June hingga la 21 June 2009.... Mama_Uzma adakan contest....."CONTEST AKSI MENARIK KETIKA ANAK TIDO" kroh...kroh...kroh..
Thanks deh mama_uzma coz anjur contet... Mesti dapat sambutan punyer.....
Mama memang suka benar la masuk contest.....kuang 3x....
So dengan berbesar hatinya mama submit gambar anak mama yang sorang ni....


Nama baby: Amal Musyreef bin Noor Amrie
Nama manja: Muyih
Umur: 1 tahun 4 bulan (kategori 1 tahun hingga 3 tahun)

Gambar ni memang dok dalam simpanan mama..baru je ambil...Saja2 je sebab mama memang suka ambil gambar muyih masa tido..tak sangka plak mama_uzma buat contest..sedang elok la...
Muyih memang special skit time tido..Byk ngat aksi di luar jangkaan..Nasib baik la mama_uzma suruh hantar 1 je gambar kalu tak penuh blog mama...
Actually gambar ni diambil semasa muyih tido ngan papa dia....aksi dia tido sama ngan papa dia tido....first time tengok terkejut gak.mama pun terus snap...tengok la aksi muyihh... muyih memang lasak walaupun sewaktu tido...sayang anak mama....tak dpt la snap gambar yang lg cntk coz hari ni baru mama tau ada contest....huhuhu....

Timo kasih kepada semua penaja.....
termasuk la....




1 comments :

a m l y n y x said...

salam. kemma dih! cam dok aku? igt dok? do visit my blog deh. nti aku add mu dlm bloglist aku

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan