CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, October 14, 2014

Resepi : Puding Roti

Assalamualaikum

Hari ni mama nak share resepi yg memang ramai dah tau...
Saja je nak share pada yang belum tahu atau pada yg sebelum ni buat puding roti tp guna resepi lain..

Mama pun pertama kali buat guna resepi ni..sebelum ni mama buat cara lain..

Yang ni..mama minta dari kakak mama yg tersayang..kak ya..

Sebelum apa2..jamu mata dulu naaaa...



Ni dia resepinyaaaa...


Rendam tu tak lama...dalam 5-10 minit jee.. gula pulak atas selera laa..mama letak lbh kurang 3-4 sudu makan..

Selamat mencuba..

2 comments :

My Aisy said...

aah la resepi yang di lebih mudah n ringkas..leh try ni...

Simplemama said...

Try la...sedap pulak tu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan